Élet-Stílus

Bizarr dologgal keres rengeteg pénzt a tetovált modell

A rajongói kérésére indított el a fura üzletet.

A Vany Vicious művésznéven futó, 32 éves, tetoválásokkal alaposan kidekorált modellnek 620 ezer követője van az Instagramon, ami már önmagában is szép összeget hozhat a konyhára. A floridai Miamiban élő nő számára azonban nem csak a szponzorok jelentenek bevételi forrást – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Vicios arany tojást tojó tyúkjai a használt fehérneműi. A modell 100 dollárért (kb. 30 ezer forintért) árulja őket a rajongóinak, akik három kategória: a szex után, az edzés után, illetve egész nap hordott bugyik közül választhatnak. Az ínyencek pedig rendelhetnek egész nap, vagy edzésen viselt zoknikat is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@officialvanyvicious) által megosztott bejegyzés, Szept 26., 2019, időpont: 11:48 (PDT időzóna szerint)

A modell a rajongói kérésére vágott bele a használtfehérnemű-üzletbe. Annyian kértek tőle zoknikat és bugyikat, hogy eszébe jutott, miért ne adhatná el őket. A kereskedést csak néhány hónapja indította be, de máris megkeres vele havi 1000 dollárt (kb. 300 ezer forintot).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@officialvanyvicious) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 9:08 (PDT időzóna szerint)

Vicious 14 évesen készítette el az első tetoválását, azóta pedig teste minden táját kidekoráltatta. A modellkedést ugyancsak fiatalon kezdte, miután a MySpace-re feltöltött fotói nem várt hírnevet szereztek neki. A tetovált modell tudja, hogy nem fotóiból nem fog tudni élete végéig megélni, ezért két divatmárkát is alapított. A Haute Floss, és a Throwback Garage elérhető áron kínál ruhákat, fürdőruhákat, és kiegészítőket nőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik