Élet-Stílus

Ázsia Expressz 2: Gáspárék kiestek

Most már tényleg. Megvan a döntő mezőnye.

Miután előző héten Bereczki Krisztián és Hódi Pamela együtt másodszorra is elbukott, ezúttal tényleg kiesve, ezen a héten már csak négy páros vett részt az Ázsia Expressz 2 küzdelmeiben.

Jövő héten viszont ráfordulunk a döntő hetére, így ezen a héten már a dobogó volt a tét. Horváth Gréta és Meggyes Dávid egyenes ágon a döntőbe jutott, sőt, ha ez még nem lenne elég ok az örömre, Meggyes még meg is kérte párja kezét teljesen váratlanul.

Ezt követően pedig a maradék három csapat vett részt a hajszában a fennmaradó két helyért, így Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea duója csapott össze Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, továbbá Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel párosával a maradó két helyért a döntőhétre. Zsoltinek lehetett a legnehezebb, ugyanis azt se tudta, hogy melyik országban van éppen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gáspár Zsolti kicsit eltájolta magát 🙈🙈🙈 #AzsiaExpressz #TV2

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2019, időpont: 11:58 (PDT időzóna szerint)

Elsőnek Janicsák és Ladányi ért be. A második helyért nagyon szoros meccs volt, de végül Demcsák és Kandász lett a második. Így ennek értelmében Gáspáréknak kellett búcsúznia a játéktól a döntő előtt, mostmár tényleg. Így a döntő hetében Horváth és Meggyes, Demcsák és Kandász, továbbá Janicsák és Ladányi fog megmérkőzni a végső győzelemért.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik