Élet-Stílus

Az Ázsia Expresszben kérték meg Horváth Gréta kezét

Mindezt Buddha szobránál.

Bár az egész sajtó Demcsák Zsuzsáék „házasságáról” írt, a TV2 versengős reality-jében történt egy másik fontos dolog is, amiről a pénteki adásban volt szó. Mégpedig az, hogy Meggyes Dávid megkérte Horváth Gréta kezét.

A Buddha-szobornál vallotta be Meggyes Dávid, hogy valamiben hazudott és nem is beszélt róla öt hétig: ez az volt, hogy beszélt Horváth Gréta apukájával és elkérte őt tőle. A gyűrűt a zoknijában rejtegette, onnan húzta elő, Horváth Gréta pedig igent mondott.

Az esetről a friss menyasszony is posztolt Instagramon, azt írta:

IGEN! 💎💍 Életem legmeghatározóbb és legtökéletesebb pillanatait láthatjátok ezeken a képeken! Azt gondolom, amin ezekben a hetekben keresztül, mentünk az valami csodálatos. Benne vagyunk a TOP 3-ban ami hatalmas munka volt! Olyan nagyon büszke vagyok Magunkra! Mi igazán szeretjük egymást, a hibákkal és a tökéletlenségeinkkel együtt! Jövőre IGEN, összeházasodunk♥️ Fantasztikus érzés az, hogy minden pillanatban együtt küzdöttünk és küzdünk a hétköznapokban is. Ez az igazi szerelem és felelősségteljes párkapcsolat! Egymást támogatjuk és segítjük, ahogy erőnkből kitelik! Köszönöm az életnek és a sorsnak, meg saját magamnak azt, hogy mindig hittem és mindig erős voltam! Soha nem adtam fel semmit. Még akkor sem, amikor egyedül voltam és szomorú! Tudtam, hogy egyszer eljön az az ember, aki rajongásig szeret és viszont tudom ugyan így szeretni! Köszönöm szépen ezt a varázslatot! Mert csodák LÉTEZNEK! 🙏 HIT-KITARTÁS-AKARAT✔️

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2019, időpont: 11:33 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ez ám a lánykérés 😍 @megyinsta Buddha szobra előtt kérte meg @horvath_greta_official kezét ❤️ #AzsiaExpressz #TV2

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2019, időpont: 11:31 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/Horváth Gréta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik