Élet-Stílus

LSD-t vett be, majd eltűnt egy férfi a párizsi Disneylandben, meztelenül került elő, két kilométerrel távolabb

A svájci férfi után 130 ember kutatott, miután barátnője jelentette eltűnését.

Eléggé durva tripje lehetett egy 32 éves svájci férfinak, aki péntek este tűnt el a párizsi Disneylandben, miután LSD-t vett be, majd beleesett egy tóba – jelentette a helyi sajtó. A hallucinogén hatása alatt álló férfi eltűnését barátnője jelentette a vidámpark dolgozóinak, nem sokkal a park zárása előtt.

A férfi után 30 tűzoltó, 10 búvár, 10 rendőr valamint a park 80 dolgozója kutatott, akiket még egy hőkamerás rendőrség helikopter is segített. Az első beszámolókban még azt szerepelt, hogy a férfit a tó partján találták, de hétfőn a Le Parisien közölte, hogy valójában a vidámparkon kívül bukkantak rá. Két kilométerrel arrébb, teljesen meztelenül.

A lapnak egy 44 éves férfi elmondta, hogy éppen hazafelé tartott autóval hajnali 1 órakor, amikor meglátta a pucér férfit, aki zavartan sétált egy út közepén. A sofőr felszedte a svájcit, aki elmondta neki, hogy a Disneylandben volt, és azt is, hogy LSD-t vett be, de másra nem emlékezett.

A francia férfi ezután elvitte az otthonába, adott neki ruhát, majd visszavitte a Disneylandhez. A svájci férfit és 30 éves barátnőjét végül droghasználat miatt őrizetbe vették a rendőrök. A párt szombat délután szabadon engedték.

A kiemelt képen a párizsi Disneyland. Fotó: AFP/ Vanessa Carvalho / Brazil Photo Press

Ajánlott videó

Olvasói sztorik