Élet-Stílus

Az utóbbi idők legerősebb videóján romok közül ássa ki egy kutya a kölykeit

Ledőlt ház maradványai között kutatnak közösen egy állatvédővel.

Szenzációs videót tett közzé egy indiai állatvédő szervezet. A radzsisztáni székhelyű Animal Aid Unlimited felvételén azok a pillanatok láthatóak, amint egy kutya egy összedőlt ház romjainál kutat a kölykei után.

A videóból kiderül, hogy az állatvédőknek a kutya mutatta meg, hol kezdjék el az ásást. Bár a szakemberek nem voltak biztosak benne, hogy sikerrel járnak, az állat pontosan tudta, hogy kicsinyei életben vannak.

A videón látható, hogy az eb egy pillanatra nem hagyta abba a keresést, és az állatvédőt sem hagyta egy másodpercig sem pihenni.

Nem is mondanánk többet, talán csak annyit, hogy erős pillanatok következnek.

Mother dog helps rescuers dig for her buried puppies

This frantic mother dog's love of her puppies has her digging with paws, biting at stones and tearing at the rubble to free her buried babies who are trapped after a house collapsed in the rain. When Animal Aid's rescuers arrived, they feared the puppies might not be alive, but their Mama must have been able to hear them or sense that they were still alive and she was determined to tell us so. Every minute was precious and she seemed to realize that they could suffocate at any moment. You'll never forget this incredible portrait of a blissful rescue and a mother's unstoppable love. For a mother, nothing is more important than the safety of her children. Please donate: http://www.animalaidunlimited.org/donate.html

Közzétette: Animal Aid Unlimited – 2019. augusztus 28., szerda

Ajánlott videó