Szórakozás

97 kutyát fogadott be a házába, hogy megmentse őket a hurrikán elől

A hurrikán is elég gondot okozhatott a nőnek és családjának, de még rengeteg kutyáról is gondoskodni akart.

A Bahamákon, a New Providence-szigeten – azon belül Nassauban – élő Chella Phillips befogadott a házába 97 kóborkutyát, hogy megmenekítse őket az érkező Dorian hurrikán elől.

Az egyébként egy állatmenhely vezetőjeként dolgozó nő egy, a kutyákat mutató Facebook-posztjában arról ír, hogy sok kutya fél és beteg, de próbálja őket nyugtatgatni, zenét rakott be nekik, és a légkondit is használják. A 97 kutyából 79-et a hálószobájában tudott elhelyezni a nő.

Őrület volt az utolsó éjszaka, mindenhol kaki és pisi, de legalább az ágyamat tiszteletben tartották, és nem ugrottak fel rá

– írta még vasárnap Phillips.

A Dorian hurrikán útjában nem volt Nassau, úgy 150 kilométerre ment el mellette, de ettől még komoly hatása van New Providence-re is. Hétfőn este Phillips még azt írta, hogy a házát elérte az ár, három szivattyújuk is megadta magát, úgyhogy vödörrel próbálták menteni a menthetőt, de „jól vagyunk egy stresszes este után”. Azt sajnálja, hogy elment a tévéadás a vihar közben, mert így nem tudta mesefilmekkel nyugtatgatni az ebeket.

Phillips gyűjtést is indított, hogy a kutyák későbbi elhelyezése is megoldódjon, mostanáig csaknem 69 ezer dollár, vagyis 20 millió forint jött össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik