Élet-Stílus

Élő műsorban öltáncos hűségtesztet végeztek az ausztrál férfin

Ezer dollár volt a tét.

Bizarr események zajlottak az KIIS FM ausztrál országos rádión futó Kyle and Jackie O című műsorban.

A Kyle Sandilands és Jackie ‘O’ Henderson által vezetett új játékban a párok hűségét tesztelik. A stúdióban egy Nick nevű srác és barátnője, Gemma volt jelen, a feladat pedig a következő volt:

a lánynak a fiút kellett izgatnia,

bármit csinálhatott (nyilván annak tudatában, hogy a stúdióban néhányan látják, plusz a fél ország hallgatja), lényeg, hogy a párja szíve gyorsabban verjen, mint pár perccel később, amikor egy vadidegen táncosnő érkezik ugyanezzel a feladattal: azaz, hogy Nicket felizgassa.

A játékszabály szerint ha a barátnő mozdulataitól mutat magasabb értéket az EKG, a pár nyer 1000 ausztrál dollárt (207 ezer forint), ha azonban Nick szíve a táncosnő vágykeltésétől ver hevesebben, akkor ő – mármint az idegen lány – kapja a pénzt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kyle and Jackie O (@kyleandjackieo) által megosztott bejegyzés, Szept 9., 2019, időpont: 12:19 (PDT időzóna szerint)

Barátnője 140-ig pumpálta fel Nick pulzusát, míg a táncosnő alakítása után csak 132-et mutatott a készülék, így a pár vihette haza a pénzt.

A műsorvezető észrevételére, miszerint Gemma talán a pénznyereménynél is jobban örül annak, hogy a barátja az ő szexi mozdulataira gerjedt be jobban, a lány lelkesen bólogatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik