Élet-Stílus

Iskolatársai saját ruháikkal lepték meg a szegényes öltözete miatt csúfolt tinédzsert

A memphisi fiú egész életében kiközösítés áldozata volt.

Megható pillanatot bemutató videó terjed a közösségi oldalakon: egy memphisi középiskola két amerikaifutball-játékosa kiállt egy zaklatott iskolatársuk mellett.

A Martin Luther King Jr. középiskolában három hete kezdődött az új év; az egyik elsős, Michael Todd a legelső naptól kezdve zrikálás áldozata lett – a szegényes ruhatára miatt. Osztálytársa, a suli amerikaifutball-csapatának egyik tagja, Kristopher Graham (aki, mint kiderült, korábban szintén gúnyos megjegyzésekkel illette a gólyát) megsajnálta iskolatársát, aki minden áldott nap ugyanabban az öltözetben jelent meg az osztályban.

Graham írt csapattársának, Antwann Garrettnek, és akcióba léptek. Beállítottak az iskolába a saját ruhatáruk rengeteg darabjával – pólókkal, nadrágokkal, cipőkkel –, és átadták Toddnak.

Kristopher Graham and Antwan Garrett, two Memphis high school students donated clothes and new shoes to a new student who was being bullied for wearing the same clothes daily: More stories like this ❤️

Közzétette: CulturalNoise – 2019. szeptember 11., szerda

Az alább is látható tévériportból kiderül, hogy az átadásnál Graham elnézést kért Toddtól, amiért korábban kinevette, és azt mondta, szerette volna valamivel felvidítani. Sikerült is neki: bár a felvételen úgy tűnik, hogy a fiú még csak el sem mosolyodik (nyilván azt hihette, hogy ismét csak szívatás következik), a nyilatkozatában elmondta, hogy

élete legjobb napját köszönheti a két srácnak, szinte sokkolták a történtek.

Az is kiderül a riportból, hogy miért ilyen szegényes Todd ruhatára:

Nem igazán vannak ruháim otthon. Anyukám azért nem vesz új darabokat, mert túl gyorsan növök.

És azt is elárulja, hogy nem csak az új iskola első három hetében volt gúnyolódások céltáblája:

Egész életemben megaláztak az iskolában.

A riport láttán Amerika-szerte többen gyűjtésbe kezdtek, hogy Michaelnek legyen pénze új ruhákra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik