Élet-Stílus

Azért nem szeretjük a kollégákat, mert büdösek

Idegenekkel együtt dolgozni soha nem egyszerű, és még akkor is az ember idegeire tud menni valaki, ha nem ma kezdték el a közös munkát. Egy brit kutatás azt vizsgálta, hogy mégis mi az, ami a legjobban megviseli az embereket a kollégákban – a The Daily Mirror cikke szerint toronymagasan a nem megfelelő higiénia vezet a sorban.

A Vapourcore elektromos cigarettagyártó által megkérdezettek 43 százaléka mondta azt, hogy falnak megy akkor, ha valakinek a testszagát kell elviselnie a munkahelyen – érthető módon természetesen. Nem sokkal maradt le a második helyezett, méghozzá azok a kollégák, akik nem válaszolnak az e-mailekre, és figyelmen kívül hagyják őket. Ezt a válaszadók egyharmada találta idegesítőnek. A harmadik helyezett az a kolléga lett, aki rendetlenséget hagy a munkahelyi konyhában maga után.

Fotó: iStock

Futottak még kategóriába kerültek azok, akik koszos és rendetlen asztalnál ülnek, megzavarnak telefonbeszélgetéseket, túl sok időt töltenek a vécén, vagy büdös ételeket esznek a munkahelyi konyhában. Valószínűleg mindenki találkozott már a felső archetípusok legalább egyikével, és szerencsés az, aki nem ismeri mindegyiket közelről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik