Élet-Stílus

Megalázó dolgot tett a páciens vaginájával egy ápoló, hogy kollégáit szórakoztassa

Egészen elképesztő esetről számolt be az angol Mirror: William Kennedy ápoló kollégái szórakoztatására úgy tett, mintha az éppen a nőgyógyászati vizsgálószékben lévő beteg vaginája beszélne.

Az ápoló három kollégája előtt vizsgálta meg az A-páciensként említett nőt. Az Ápolók és Szülésznők Tanácsának vizsgálata szerint Kennedy kollégái előtt széthúzta a beteg szeméremajkait és viccesen azt mondta:

Hello, én A-páciens vagyok

Az eset még 2017 szeptemberében, egy walesi gondozóházban történt, az 58 éves Kennedy a szakmai tanács előtti meghallgatáson azt állította, hogy az ügyet túlságosan felfújták, a körülményeket pedig zavarosnak nevezte. A tanács szerint Kennedy megpróbálta minimalizálni az eset súlyát és saját felelősségét a szexuális motiváció hiányára és saját szexuális irányultságára támaszkodva. Állítása szerint elfelejtette bevenni gyógyszerét és megpróbálta a felelősséget a szobában tartózkodó kollégáira hárítani.

A férfit 2018 februárjában öntudatlan beteg ellen elkövetett visszaélés miatt ítélték el, jelenleg is az egészségügyben dolgozik: a Newporti Gwent Kórházban ápoló, munkáltatója tisztában van a férfi előéletével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik