Élet-Stílus

Hargitai Bea mindenkit meglepett azzal, hogy megmutatta a hurkáit

Kiderült, hogy neki is van olyan.

A modell sok üzenetet kapott mostanában hibátlan alakjával kapcsolatban, de kiderült, hogy ő sem tökéletes. Hargitai Bea hosszasan részletezte a közösségi oldalán, hogy miért tűnik mégis annak, ráadásul fotókat is posztolt a kevésbé előnyös oldaláról.

Hargitai Beát meztelenül fotózta a férje
Az Instgramon muszáj volt cenzúráznia.

Lányok! Iszonyat sok üzenetet kapok, hogy milyen jól nézek ki, hogy csinálom, hogy ilyen vékony vagyok, túl vékony vagyok, mi a titok, stb.. elmondom! Először is, nagyjából odafigyelek, hogy mit eszem.. Kb. 80%-ban odafigyelek, a maradék 20-ban meg nem érdekel! (Tegnap ettem épp egy üveg Nutellát 🤷🏼‍♀️ és tudjátok mit?! Nem bánom) Próbalok nem enni szénhidrátot.. viszont például a férjem szülinapján 2 tortát vettem, csak azert, hogy az egyiket én ehessem meg! De nyilvan nem minden nap van szulinap! Ha megkívánok egy pizzát akkor megeszem! (Ez sem minden nap termeszetesen)

– kezdte Hargitai Bea.

A másik!!! Baromi jól tudom, hogy melyik szög áll jól nekem!! 16 éves koromtól fotóznak, megtanultam, melyik pózok állnak jól! Tudom, hogy milyen fények az előnyösek. Csinálok magamról 50 selfie-t amiből 1-et posztolok, amin jól nézek ki! A hasam mindig gyenge pontom volt.. mindig felhúzom a csípőm (laposabbnak tűnik a has) vagy épp a kezemmel takarom a derekam.. ezek kicsit illuziok is lányok.. mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni és legtöbbször EL NE HIGGYÉTEK!! a fényekkel, szögekkel hatalmasakat lehet csalni!! Fűzokben persze, kicsi a derék, de levegőt nem kapok!

Mindezek ellenére Hargitai nagyon elégedett magával.

Viszont, én tényleg meg vagyok elégedve a testemmel, sőt imádom! Nem cserélném el egyik hurkám sem! Ez vagyok ÉN és nagyon szeretem! Persze nő vagyok és soha nem fogok belefárdni a “tökéletesítesbe” és mindig a legjobbra törekszem.. Mindig új trükköket vagy kezeléseket próbálok ki, de ez szerintem a DNS-ünkben van! Nah és akkor még a filterekről nem is beszeltünk! Lapozz a “valóságért”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2019, időpont: 9:38 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram/@beahargitai

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik