Élet-Stílus

Sofia Richie egy Aston Martint kapott 21. szülinapjára a 36 éves pasijától

A pasijától, aki Kourtney Kardashian gyerekeinek az apja.

Tegnap már volt egy sokszereplős, nehezen nyomonkövethető történetünk, amiben – nyilván – szerepeltek a Kardashianok, és most ez is egy ilyen sztori lesz.

Sofia Richie betöltötte a 21-et, vagyis most már Amerikában is nagykorúnak számít. Ennek örömére kapott ajándékba egy Aston Martint pasijától, Scott Disicktől, aki 36 éves.

Íme a kocsi:

Fotó: Instagram/Sofia Richie

Aminek van kormánya is, ezt pedig csak és kiárólag friss műkörömmel – rajta a 21-es számmal, hogy ne felejtse el, hány éves – lehet megmutatni:

Fotó: Instagram/Sofia Richie

Na és hogy akkor belebonyolódjunk a dolgokba, nézzük meg, hogy ki ez a két ember. Scott Disicknek van három gyereke, méghozzá Kourtney Kardashiantól, évekig szerepelt a család életéről szóló valóságshow-ban is. Sofia Richie az énekes Lionel Richie lánya, vagyis Nicole Richie féltestvére. Nicole Richie évekig volt örökbarátja Paris Hiltonnak, aki pedig Kim Kardashiant dolgoztatta, amíg az nem lett híres. És itt gyorsan össze is futottak a szálak.

Richie és Disick egyébként már két éve együtt vannak, ez pedig azt jelenti, hogy Richie 19 volt, amikor összejött a háromgyerekes Disickkel. Emiatt akkoriban a Kardashianok kicsit ki is borultak, leginkább a lányok anyja, Kris Jenner, még úgy is, hogy ő 17 volt, mikor összejött az akkor 29 éves Robert Kardashiannal.

Kiemelt kép: Instagram/Sofia Richie

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik