Élet-Stílus lineup

Ha nem érted, miért van kiakadva Amerika azon, hogy visszavonul egy sérülékeny játékos, akkor nézd meg ezt a videót

És rögtön meg fogod érteni.

Andrew Luck megváltóként érkezett Indianapolisba, miután Peyton Manning 2012-ben úgy döntött, hogy otthagyja a Colts-t és a Denverrel próbál meg bajnoki gyűrűt nyerni (ez végül össze is jött neki). Luck jó kezű, intelligens és végtelenül kedves játékos volt, de rendkívül sérülékeny is. Az elmúlt években vagy végig a pályán volt és nagyon jól játszott, vagy elviselhetetlen fájdalmak mellett végezte a rehabilitációs gyakorlatokat.

Luck végül az idei előszezonban döntött úgy, hogy nem bírja tovább és még időben felad mindent:

29 évesen visszavonul.

Sokkolta az NFL-t az Indianapolis Colts irányítója
A 29 éves Andrew Luck saját szurkolói pfújolása mellett hagyta el a pályát szombaton.

A Checkdown nevű amerikai focis oldal rövid összeállításából tökéletesen kiderül, hogy miért szomorú most mindenki, aki követi az NFL-t és hogy milyen játékos és ember volt valójában Luck. A videóban azokat a szituációkat vágták össze, amikor az irányítót földre viszik, de ő minden nagy nyekkenés után egy kedves szóval illeti az ellenfelet. Nem iróniából, vagy provokációból, hanem tényleg kedvességből:

 

View this post on Instagram

 

The nicest guy in football is retiring ♥️

A post shared by The Checkdown (@thecheckdown) on Aug 24, 2019 at 6:44pm PDT

Andrew Luck 23,671 passzolt yarddal és 171 TD-passzal fejezi be a pályafutását, amely során 4 alkalommal volt Pro Bowler, 2018-ban pedig az év visszatérőjének választották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik