Élet-Stílus

Összetört a szíve, meghalt egy 93 éves brit asszony, miután betörtek a házába

Három ismeretlen tört be júniusban a 93 éves Betty Munroe házába a northamptoni Boothvilleben. A bűnözők egy a kertben talált sövénynyíróval feszítették fel a hátsó ajtót, majd az idős hölgynek azt mondták, rendőrök. Felforgatták az egész házat, ellopták a nő ékszereit, a táskáját, a pénzét, a bankkártyáit, és az elhunyt férje karóráját, aztán elmenekültek – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Betty Munroe, akinek egyébként is gyenge volt a szíve, a betörés után poszttraumás stressz szindrómától (PTSD) szenvedett. Folyamatos rémálmok gyötörték és állandóan remegett, ami miatt az állapota gyorsan romlott. Az asszony augusztus 21-én halt meg. Az orvosok megállapították, hogy halálát Takotsubo-, vagy ismertebb nevén összetört szív szindróma okozta.

Az asszony családja közleményben tudatta: Betty Munroe 56 éve élet boldog, nyugodt életet a házban. Egész a betörés napjáig független volt és egészséges. A bűnözők nem csak az értékeit és a szeretett tárgyait rabolták el, de a biztonságérzetét, és az életkedvét is.

A rendőrség azóta nem jutott a bűnözők nyomára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik