Élet-Stílus

Az orgazmusai erejével sokszorozta meg bevételeit a volt ingatlanügynök

Egy meglepően egyszerű módszerre esküszik az élet legkülönbözőbb problémáival kapcsolatban Venus O’Hara. Szerinte olyasmi nem létezik, amire ne lenne megoldás egy kiadós önkielégítés. A volt ingatlanügynök azt mondja, az orgazmusai erejével sikerült valóra váltania az álmait – írja a brit Metro.

O’Hara egy „szexuális átalakítás” nevű módszerre esküszik, amit maga fejlesztett ki, miközben Napoleon Hill 1937-es, Gondolkozz és gazdagodj! című önsegítő könyvét olvasgatta. A technika lényege, hogy ha van egy célja, annak az elérésére koncentrál, miközben önkielégítést végez, és orgazmust él át. Például elképzeli, ahogy emelkedni kezd az egyenleg a bankszámláján, majd stimulálni kezdi magát. Azt mondja, 2018. márciusa ót nem nyúlt úgy magához, hogy ne lett volna ilyen mögöttes szándék. Márpedig ő minden nap, legalább 45 percet tölt maszturbálással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Venus O’Hara (@venusohara) által megosztott bejegyzés, Júl 21., 2019, időpont: 10:40 (PDT időzóna szerint)

A manchesteri Venus O’hara tíz évvel ezelőtt ingatlanügynökként dolgozott Angliában. Luxusingatlanokat árult, alapfizetés nélkül, kizárólag jutalékért. A gazdasági válság után, bár rengeteget dolgozott, pénzt alig keresett. A legtöbbször, amikor késő este hazaért, üres hűtő várta, és tele van adóságokkal. Napközben pedig olyan emberekkel találkozott, akik szép vagyonokat szedtek össze, különböző internetes bizniszekből. Rájött, hogy ő is valami hasonlót szeretne csinálni.

O’Hara azóta Barcelonában él, abban a házban, amiről álmodott, az élete pedig a női szexualitás körül forog. Mindezt persze nem úgy érte el, hogy maszturbálás közben az álmaira koncentrált, majd hátradőlt és várta, hogy a semmiből nagyobb összegek tűnjenek fel a bankszámláján. A szexuális energiáit a céljai eléréshez szükséges energiává konvertálja. Bolgot és könyveket ír, YouTube csatornát üzemeltet, illetve szexuális segédeszközöket tesztel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Venus O’Hara (@venusohara) által megosztott bejegyzés, Jún 2., 2019, időpont: 11:13 (PDT időzóna szerint)

Mivel ő a saját főnöke, minden nap csak négy órát dolgozik, így van ideje arra, hogy kipihenje magát, feltöltődjön, tornázzon, és egészségesen étkezzen, ezért a feladatai megoldásában sokkal hatékonyabb tud lenni. Azt mondja, az a küldetése, hogy az összes nőnek segítsen a szexuális energiáik tudatos kihasználásában. A blogján rengeteget ír arról, hogyan segíthet a rendszeres orgazmus a mindennapokban. A kielégültség a mindennapi élet kapcsolatáról azt írja:

Olyan ez, mint amikor éhesen, vagy jóllakottan lépsz be egy szupermarketbe. Teljesen más döntéseket hozol.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik