Élet-Stílus

Lizzo összejönne egy Hemsworthszel, de tuti nem Liammel

De nem azért, mert Thort választaná, ennél furább indoka van rá.

Lizzo a Project című műsor vendége volt, ahol szóba került a szerelmi élete is. Ezzel kapcsolatban szóba került a gonosz exe, aki ikrek csillagjegyű, de megnyugtatta a műsorvezetőt, hogy nem a csillagjegye a lényeg, mert sok jó ikrek csillagjegyű emberrel volt már dolga. Majd ehhez viccesen hozzátette:

Oké! Toljuk! Én készen vagyok! Találok magamnak egy Hemsworth unokatesót. Megtalálom Hemsworth-ék fiatal öccsét és megnézem, hogy mi a helyzet vele.

A műsorvezető ezen a ponton jelezte, hogy Liam éppen szingli, szóval akár ő is lehet az a Hemsworth, akire rámegy, de nem igazán tetszett Lizzonak az ötlet.

Nem foglalkozok Miley-éval. Saját Hemsworth kell nekem.

Nyilván vicc, de ha jól értjük, az indok az, hogy Liam Hemsworth neve már örökre összefűződött Miley Cyrus-ével, Lizzo meg olyan Hemsworth rokont akar, akinek ő az első híres popsztár barátnője.

Egyébként Liamnek nincs öccse, csak két bátyja, a Thort alakító Chris Hemsworth és Luke Hemsworth, viszont mindketten házasok. De valamelyik unokatestvérük remélhetőleg rácsörög a popsztárra, akiről írtunk már korábban hosszabban.

2019 új kedvence twerkelve fuvolázik és látványosan szereti önmagát
Mineközben Lizzo túlzásnak érzi, hogy úgy néznek rá, mint egy testképpozitív Dove reklámra.

Kiemelt kép: Mairo Cinquetti/NurPhoto, Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik