Élet-Stílus

Mariah Carey rémes photoshoppal gratulált Lil Nas X-nek

Jó szándék, rossz kivitelezés.

Ahogy arról mi is beszámoltunk tegnap, Lil Nas X tegnap felállított egy új rekordot a Billboard Hot100-ön azzal, hogy tizenhét héten keresztül vezette Amerika legfontosabb slágerlistáját.

Lil Nas X új rekordot állított fel Amerika legfontosabb slágerlistáján
Még soha senki nem vezette ilyen sokáig folyamatosan, talán megvan az évtized slágere.

Az előző rekordot még a Boyz II Men és Mariah Carey állították fel közös számukkal, ők tizenhat héten keresztül vezették a listát, azóta beérte őket már a Despacito, de most az Old Town Road még őket is túlszárnyalta. Mariah Carey Twitteren akart gratulálni egy kedves gesztussal, abban a stílusban, ahogy rendezők szoktak egymásnak, ha a filmjük rekordbevételét egy új film felülszárnyalja. Vélhetően a stábja photoshopolt egy fotót, amiben átadja a fáklyát Lil Nas X-nek, de a kivitelezés olyan lett, mintha maga Carey photoshopolta volna úgy, hogy tegnap töltötte le a szoftvert. De az üzenet legalább cuki lett.

Ölelés és gratuláció Lil Nas X-nek, hogy megdöntötte az egyik legrégebb óta tartó rekordot a zenetörténelemben! Áldottak voltunk, hogy rekordtartók lehettünk, az a dal rengeteget jelentett a Boyz II Mennek és nekem és rengeteg ember megérintett. Éld továbbra is a legjobb életedet!


Kiemelt kép:  Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik