Élet-Stílus

Meghan hercegné Vogue címlapja egy könyv borítójának másolata, amiben közreműködött

Három éve írt egy esszét egy könyvbe, aminek nagyon hasonlít a borítója és a címe is.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Vogue brit kiadásának szeptemberi számát Meghan hercegné szerkesztette, és kaptunk hozzá már címlapot is.

Itt van a brit Vogue címlapja, amit Meghan hercegné szerkesztett
Hónapokig dolgozott a magazin szeptemberi számán.

A címlapot látva ugyanakkor akadt, akinek feltűnt némi kísérteties hasonlóság egy könyv borítójával. A Vogue címlap fekete-fehér portréiból áll ismert emberekről és Forces For Change címe, amit A változás mozgatórugóiként lehet leginkább fordítani. Közel három éve pedig Samantha Brett és Steph Adams kiadott egy könyvet The Game Changers címmel, aminek igen csak hasonló a jelentése, leginkább szabályváltoztatókként, vagy úttörőkként lehetne talán fordítani, és szintén ismert emberek fekete-fehér portréi szerepelnek a borítóján, az egyik híresség rajta pedig Meghan hercegné, aki írt is bele egy esszét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Limited pre-launch Christmas copies shipping tomorrow … link in bio 💕#thegamechangersbook #girlboss #successquotes #ariannahuffington #rachelzoe #meghanmarkle #ellemacpherson

S A M A N T H A • B R E T T (@samantha_brett) által megosztott bejegyzés, Dec 21., 2016, időpont: 12:13 (PST időzóna szerint)

Meghannak személyesen jóvá kellett hagynia a könyv borítójának koncepcióját, szóval biztosan látta. Brett a következőket mondta róla a DailyMailnek:

Nagyon imponáló, hisz nyilvánvalóan tetszett neki a koncepciónk. Imádom Meghant és hatalmas rajongója vagyok, de ha igaz az, amire az emberek felhívták a figyelmünket, akkor az borzasztóan kiábrándító.

Kiemelt kép: Karwai Tang/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik