Élet-Stílus

Jó ügyért csinál magáról szexi fotókat egy brit nő

Nem öncélúan készít magáról szexis szelfiket egy brit anya. A bámulatos formában lévő, kétgyermekes, 50 éves Fran Sawyer a képeket eladja az Instagram-követőinek, a bevételt pedig teljes egészében jótékony célra ajánlja fel – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Fran, aki „szexi Robin Hoodnak” nevezi magát, már legalább ezer fontot (több mint 360 ezer forintot) gyűjtött a sérült gyerekek családjait támogató alapítványoknak. A segítségnyújtás irányába egy saját, nehéz élmény indította el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fran (@franstar1_) által megosztott bejegyzés, Júl 15., 2019, időpont: 1:24 (PDT időzóna szerint)

Sawyer 15 éves fia, Alex agytumorral született. Amikor a fiúnak 2015-ben tolószékre lett szüksége, az anyját megdöbbentette, mennyire drágák az orvosi segédeszközök. Amikor más szülőkkel is beszélgetett, akik hasonló helyzetben vannak, megtudta, hogy segítségre sem igazán számíthat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fran (@franstar1_) által megosztott bejegyzés, Szept 28., 2018, időpont: 6:58 (PDT időzóna szerint)

„Sok időt töltöttem kórházakban, és rájöttem, mennyi gyereknek lenne szüksége segédeszközökre. Szóval megteremtettem ezt a ragadozó karaktert, de belevittem egy kis csavart. Az elmúlt három évben a szexualitásomat használva gyűjtöttem pénzt, amivel segíthetek.”

Az üzlet úgy működik, hogy ha valaki utal bizonyos összeget egy segítőszervezetnek, és egy ezt bizonyító képet elküld Frannek, akkor a nő egy személyes, szexi szelfivel hálálja meg. Mivel a pénz egyetlen percre sincs Frannél, ő ebből tényleg nem profitál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fran (@franstar1_) által megosztott bejegyzés, Nov 4., 2018, időpont: 8:18 (PST időzóna szerint)

Mindemellett, amikor leborotváltatta és eladta a haját, a bevételt szintén jótékony célra ajánlotta fel, de olyan módon is igyekszik segíteni másokon, hogy adománygyűjtő kampányok linkjeit osztja meg, a közel 110 ezer követővel bíró Instagram-profilján.

Imádom látni az emberek arcát, akik azért boldogok, mert segítettem rajtuk

– nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik