Élet-Stílus

Hajmeresztő dolgot vett észre a férfi az éjjeli kamerafelvételeken

A férfi reggelente alig kapott levegőt, így a végére akart járni, mi történik vele éjszakánként.

Rengeteg ember szenved a reggeli légszomj kínzó problémájával, ami már csak azért is kellemetlen tünet, mert a sokszor amúgy is döcögősen induló reggeleket csak még inkább megnehezíti. A légszomjnak rengeteg oka lehet az asztmától kezdve a légúti szűkületen és az elhízáson át egészen az egyszerű megfázásig, a Metro viszont egy olyan emberről írt nemrég, aki ezek egyikében sem szenvedett, mégis meg akart fulladni szinte minden reggel.

A férfi neve nem derült ki, az viszont igen, hogy ráunt a nehezen induló reggelekre, de ahelyett, hogy orvoshoz ment volna, beszerzett egy kamerát és az éjjeli szekrényére tette, hogy kiderítse, mi történik a testével alvás közben. Az eredmény nem is lehetett volna meglepőbb, a kamera felvételeit elnézve pedig senki nem csodálkozhat, azon, hogy a férfinak légzési problémái vannak.

Igen, bármennyire is meglepő, a férfi macskája nemes egyszerűséggel a gazdája arcán alszik, aki a jelek szerint ebből eddig semmit nem vett észre.

Szóval ha a jövőben valaki légszomjra panaszkodik reggelente, a leggyakoribb okok mellett gondolja át azt is, hol szokott aludni éjjelente a házi kedvence.

 

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik