Élet-Stílus

Sirály rabolt el egy kutyát egy brit család kertjéből

Lecsapott rá, majd a csőrében fogva magával vitte.

Kétségbeesetten keresi csivaváját egy brit nő, miután egy sirály lecsapott a piciny kutyusra, és magával vitte gazdái kertjéből – jelentette a helyi sajtó. A Devon megyei Paignton városában élő Becca Hill elmondása szerint az ebet vasárnap délután vitte magával a madár. A 24 éves nő a Devon Live című helyi lapnak elmondta:

Az élettársam éppen a mosott ruhákat rakta ki száradni a kertbe, és látta, ahogy a sirály hirtelen lecsapott. Olyan messzire vitte Gizmót, hogy már nem is láttuk. Nem tudom, hogy leejtette-e valahol, és azt sem, hogy hol van.

A nő most abban reménykedik, hogy a közösségi média, valamint a sajtó segítségével sikerül megtalálni a négyéves kutyust. Az ebet a beszámolók szerint többen is keresik, de egyelőre nem jártak sikerrel. Hill hétfő reggel a Devon Live-nak elmondta, hogy a keresés még nem járt eredménnyel, és nem tudják, hogy mi történt az ebbel.

Hill a lapnak elmondta, hallott már arról, hogy ilyenek eseteket megtörténhetnek, de arra sosem számított, hogy vele is megeshet. A brit sajtóban megjelent beszámolók szerint az elmúlt években több hasonló eset is megtörtént az országban, bár a rendőrség közlése szerint ritkák az ilyen támadások, és számít megszokott viselkedésnek a sirályoktól.

A kiemelt képen Gizmo. Fotó: doglost.co.uk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik