Élet-Stílus

A szépségvlogger Jeffree Star földbe döngölte Kylie Jenner méregdrága sminkcuccait

Némelyik termék az 5000 forintos határt is átlépi, a videós szerint pedig csak egy újabb celeb általi lehúzással állunk szemben.

Jeffree Star a MySpace-en kezdte karrierjét, ahol zenei videóival tűnt fel, majd a népszerűségnek köszönhetően kiadta saját lemezét is, miközben sminkmesterként felfutott Hollywoodban, így celebekkel kezdett együtt dolgozni.

Elindított egy YouTube-csatornát, majd saját sminkmárkáját is piacra dobta Jeffree Star Cosmetics néven, így pedig az egyik legmeghatározóbb szereplője a platform szépségápolással kapcsolatos szegmensének – több mint 15 millió feliratkozója nézhette végig egyik sminktesztelős videóját néhány hete, amiben

Kylie Jenner sminkmárkáját leteszteli, majd darabokra szedi azt az állítása szerint elég rossz ár/érték aránya miatt.

Ahogy a videóban fogalmaz a 10 dolláros, azaz 2900 forintos sminklemosó kendővel kapcsolatban:

Eléggé száraz. Nem éget vagy ilyesmi, egyszerűen sokkal tovább tart ezzel leszedni a sminket.

Majd a 24 dolláros, azaz közel 7000 forintos arclemosót teszteli:

Nem tetszik, hogy illatos, tehát parfüm van benne. Szerintem nem kellene

– jegyzi meg Star, majd Dawson elmondja, az ő arcát eléggé égeti, aztán még egy-két cuccot teszteltek, de azok sem voltak valami marha jók elmondásuk szerint.

Legutóbb pedig egy Kylie Jennert méltató Instagram-poszt alá kommentelt, amiben a celeb új termékeit promotálták. Star azt írta, „hahahahaha”, majd miután ezért kikezdték a Jenner-rajongók, még jobban beleállt a témába:

Inkább le kéne nyugodnod, miután én is emberi lény vagyok ezen a bolygón, tehetek megjegyzést bárkinek a termékeire, egyrészt ez is a munkám. Amúgy meg a sminkleszedő cucca egy komplett vicc, egy rohadt nagy lehúzás, szóval nyugodj meg, mielőtt nekem ugrasz. Segítek legalább megspórolni egy csomó ember millióit, mielőtt egy celeb lehúzná őket

– fogalmaz Star, és bár bizonyosan van igazságtartalma annak, amiket elmondott, de azért neki sem rossz marketinghúzás ilyen módon véleményt formálni a konkurenséről.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik