Élet-Stílus

Drogoktól megőrült aligátoroktól retteg egy amerikai kisváros rendőrsége

Már várjuk a filmet: drogtól megőrült aligátorok, azaz „meth gaterek” támadnak egy békés, álmos amerikai kisvárosra, miután a kábítószeresek a vécén keresztül szabadulnak meg a náluk lévő metamfetamintól, és a drog így ragadozók szervezetébe kerül.

Ez vár az emberekre a Tennessee állambeli Loretto város rendőrsége szerint, ami a hétvégén egy Facebook-bejegyzésben figyelmeztette az embereket a rájuk leselkedő „meth gater” (metgátor) veszélyre.

Meghalt egy férfi, miután bedrogozva megpróbált szexelni egy krokodillal
Barátaival bulizott egy ausztrál tengerparton, amikor meztelenül rávetette magát a ragadozóra. Holttestét még nem találták meg.

A rendőrség azután tette közzé figyelmeztetését, hogy szombaton rajtaütöttek egy feltételezett drogkereskedő házán, és a férfi a vécén keresztül próbált meg megszabadulni a nála lévő metamfetamintól. Az Andy Perry nevű férfit letartóztatták, és több, droggal kapcsolatos vád alapján indítottak eljárást ellene.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség közölte, az emberek jobban teszik, ha nem a lefolyókon át próbálnak megszabadulni a náluk lévő metamfetamintól. Az ugyanis a szennyvíztisztítón keresztül bekerülhet a folyóvizekbe, és „meth gatereket”, azaz a drogtól megőrült, agresszív aligátorokat hozhat létre a szomszédos Alabama államban.

Majd hozzátették:

Elég beamfetaminozott állattal volt dolguk az elmúlt hetekben a segítségünk nélkül is.

Bedrogozott harci mókust tartott egy alabamai férfi
Metamfetamint adott neki, hogy agresszívebb legyen.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik