Élet-Stílus

Már egymillióan vennének részt az 51-es körzet elleni rohamban, hogy lássák a földönkívülieket

Az amerikai fegyveres erők közben közölte, lelőhetnek bárkit, aki a titkos katonai bázis területére lép.

Már több mint egymillió ember jelezte a Facebookon, hogy részt venne az 51-es körzet lerohanásában – írta a LADBible. Az esemény célja, hogy célja, hogy fellebbentsék a fátylat a 20 század egyik legnagyobb rejtélyéről: vannak-e földönkívüliek az amerikai légierő Nevada államban található bázisán.

A leírás szerint a résztvevők hajnali 3 órakor találkoznának a nevadai sivatagban található titkos katonai létesítménynél, ahol az összeesküvés-elméletek szerint földönkívüli technológiákat kutatnak, és ahol földönkívüli lényeket is lehet találni.

Aztán egyszerre mindannyian “Naruto futással” rohannák le a titkos katonai bázist. Úgy, mint a Naruto című japán anime sorozatban szereplő ninják: hátra tett kézzel, mert akkor olyan gyorsan tudnak majd szaladni, hogy nem érik őket utol a golyók.

Bár az esemény egyértelműen csak egy vicc, az amerikai légierő a biztonság kedvéért jelezte, senki sem próbálkozzon a bejutással.

Az amerikai légierő mindig készen áll, hogy megvédje Amerikát és értékeit – jelentette ki a légierő egyik szóvivője. Hozzátéve, hogy a bázis a légierő kiképző területe, és nem a legjobb ötlet oda bemenni. A légierő ugyan nem mondta ki, hogy bárkit is lelőnének, aki behatol a területre, de a nyilatkozatot sokan pont így értelmezték.

A légierő szerint nem jó ötlet megrohamozni az 51-es körzetet
Készen állnak megvédeni a bázist, ha valaki komolyan gondolná a vicceskedő Facebook-eseményt.

Pataky Attilát is megkérdeztük a dologról:

Pataky Attila: Az 51-es körzet lerohanásához még tízmillióan kellene csatlakozni
A földönkívüli élet létezését valló énekes nyilatkozott lapunknak.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik