Élet-Stílus

Nem tudjuk eldönteni, hogy zseniális, vagy óriási nagy baromság a futópaddal egyesített motoros roller

Megoszlanak a vélemények.

Egyik kedvenc oldalunk, a Shanghaiist Facebook-oldalán jött szembe velünk egy videó, amit valahol Kínában készített egy autós, egy igazán meglepő közlekedési eszközről. Ami egy roller, és egy futópad házasságából jött létre. A felvétel nagy sikert aratott a közösségi oldalon, ahol megoszlottak a vélemények, hogy valami egészen zseniális találmányt látunk, vagy egy teljesen értelmetlen hülyeséget.

Voltak, akik hatalmas ötletnek találták, ami egyesíti a gyors haladást a testmozgással, és imádták.

Mások nevetségesnek gondolták, kijelentve, akár lehetne simán gyalogolni is, ha valaki mozogni akar, vagy elég venni egy kerékpárt, amivel a gyors közlekedés és a testmozgás is adva van.

https://www.facebook.com/shanghaiist/videos/445769959548602/

A videóból az nem derült ki, hogy a szerkezetet ki gyártja, és hogyan lehet hozzájutni, de a hozzászólók közül sokan jelezték, nagyon is szeretnének maguknak venni egyet. Egy gyors keresés után kiderült, hogy a furcsa hibridet a holland Bruin Bergmeester álmodta meg, miközben garázsában edzett, és valamiért arra jutott, jó ötlet lenne a futógépre kerekeket rakni, hogy kimehessen vele a szabadba.

Ez lett a Lopifit elektromos sétabicikli, ami három éve kezdett el igazán terjedni a világon. És ahogy azt a Shanghaiist videója is bizonyítja, még Kínába is elért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik