Élet-Stílus

Apuka akart parkolni bénázó lánya helyett, amit utána művelt, arra nincsenek szavak

Pár másodperccel később a közelben lévő emberek mind az életüket féltve menekültek.

Szenzációs videót tett közzé a LiveLeak egy teljesen érthetetlen káoszba és rombolásba fajult parkolási kíséreltről, amit valahol Kínában rögzített egy térfigyelő kamera. A videóhoz mellékelt leírásból nem sok minden derült ki arról, hogy mi is zajlik a felvételen.

Csak annyit lehet tudni, hogy egy apuka ült be az volán mögé, miután lányának nem sikerült leparkolni az autót. A férfi inkább a saját kezébe vette az irányítást. Elvileg azért, hogy leparkolja az autót. Nem sikerült neki.

A férfi rögtön azzal indított, hogy teli gázzal tolatni kezdett, és majdnem elgázolta saját lányát, aki alig tudott elmenekülni. Ezután valamiért látszólag tövig nyomott gázpedállal előre indult, és körbe kezdett menni, letarolva négy nagy szemetest, rémült menekülésre késztetve az utcán lévő embereket, akik csodálkozva nézték a majdnem egy percen át tartó rombolást.

A videó elején látni, hogy a sofőrváltás előtt megnézik az autó orrát, mintha egy sérülés nyomát keresnék. Amikor végül megállt, már nem kellett keresni a sérülésnyomokat: az autó orra és bal eleje teljesen egyértelműen össze volt törve.

Hogy most ez egy nagyon elrontott parkolás, vagy egy nagyon jól sikerült autótörési akció volt, azt nem tudni. A felvétel alapján még azt sem lehet kizárni, hogy a férfi szándékosan törte szét az autót, mert felidegesítette lánya bénázása.

Teli gázzal hajtott át a falon autóvezetői vizsgáján egy kínai nő - fotók
Hiába ment át az írásbeli teszten, az autóba ülve már nem igazán tudta, melyik a fékpedál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik