Élet-Stílus

Könnyekben tört ki az anya a babaváró bulin, de nem a gyerek neme miatt

Örökre emlékezni fog erre a napra.

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a gyereket váró pároknál a baba nemét bejelentő bulik, az Egyesült Államokban pedig szinte már kötelező. Ilyenkor általában az szokott történni, hogy az anya és az apa (vagy csak egyikük) kidurrant egy lufit, amiből aztán vagy kék, vagy rózsaszín konfetti száll fel, annak megfelelően, hogy fiút vagy kislányt várnak.

A Mirror számolt be Amy-ék történetéről, akik szintén ilyen bulit tartottak, de párja, a 30 éves egyébként postásként dolgozó Kevin egy kicsit csavart az eseményeken.

A lufiban ezüst konfettik voltak, valamint egy boríték, amiben Kevin megkérte Amy kezét.

A lufi kipukkasztása után Amy láthatóan összezavarodott az ezüst konfettiktől, és beletelt egy kis időbe, míg egy kis segítséggel a kezébe vette a borítékot. Mikor aztán Kevin letérdelt elé gyűrűvel a kezében, őrült zokogásban tört ki és természetesen igent mondott. Egy családtag pedig videóra vette az egészet:

Már korábban eldöntöttem, hogy idén megkérem a kezét, aztán mikor előállt ennek a bulinak az ötletével, azonnal tudtam, hogy ez lesz a legjobb alkalom

– mondta el később Kevin, aki mindössze egy jelenlévőt avatott be tervébe, mindenki másnak ugyanúgy meglepetés volt a lánykérés mint Amy-nek.

A lánykérés után aztán Amy kidurrantott egy másik lufit is, amiből kiderült, hogy kislányuk lesz, amit Amy amúgy is nagyon szeretett volna, így biztos, hogy erre a napra örökké emlékezni fog.

 

Kiemelt kép: Shutterstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik