Élet-Stílus

Pelenkával és cumival teljes a 21 éves Camille élete

Serdülőként csatlakozott a felnőttbabák közösségéhez.

Camille Lola 21 éves. A nap 24 órájában pelenkát visel.

Élete nagy részét hároméves gyerekként éli le, hogy a felnőttkorral járó feszültségektől megpróbálja óvni magát.

A svájci Saxon településen élő Camille-nak nehéz gyerekkora volt: étkezési rendellenességben szenvedett, az evéseket rendszerint hasmenés követte – egészen középiskolás koráig. Betegsége miatt nem voltak barátai, ez is vezethetett ahhoz, hogy serdülőként rátalált az ABDL-re– azaz a pelenkakedvelők, felnőttbabák közösségére. Serdülőként kezdett el újra gyerekként élni.

És ez azóta sem változott: amikor otthon van, hároméves gyereknek érzi magát, pelenkát visel és cumizik (a felnőttpelenkát inkontinenciájával is magyarázza). Életmódjával megpróbálja kárpótolni magát a magányosan eltöltött gyerekkor miatt, és így érzi teljesnek az életét – felnőttként babaként élve.

Szűk családja és közeli barátai elfogadták különös életmódját, de akad olyan távoli rokon is, aki őrültnek tartja őt.

Camille (eredetileg más névvel) fiú testbe született, serdülőként biszexuálisnak vagy genderfluidnak gondolta magát, 18 évesen kezdte nőként definiálni magát, egy év múlva pedig megkérte barátait, hogy tekintsenek rá nőként és szólítsák Camille-nak. Az átmenete azóta is tart: már túl van a hormonkezelésen, és jövőre nemváltó műtétet hajtanak végre rajta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Camille (@pitite_camille_) által megosztott bejegyzés, Máj 26., 2019, időpont: 7:56 (PDT időzóna szerint)

1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik