Élet-Stílus

Százak búcsúztak el utolsó munkanapján az idős postástól

A georgiai kézbesítőt mindenki imádja.

Floyd Martin nemrég még postásként dolgozott egy georgiai városban, Mariettában. A kézbesítők viszonylag ritkán kerülnek be a világsajtóba (hacsak nem a tankönyvi példa történik, miszerint megharapják a kutyát), Floyd Martin azonban más.

Ő mindenkinek a személyes jó barátja, mondhatni, családtagja. Imádják – és ebben semmi túlzás nincs. A férfi 1985 óta postás Georgiában, és azon az útvonalon, ahol utolsó munkanapját is töltötte, több mint 20 éve minden nap végigment.

Etette a macskákat, vitt jutalomfalatokat a kutyáknak. Amikor az egyik család kutyája meghalt, Floyd sírt. Egy másik família frissen leérettségizett gyerekeinek bedobott 20-20 dollárt a postaládába a nagy napon.

Az egyik anya a BuzzFeednek elmesélte, hogy akkor jött rá, mekkora hatással van a postás a mindennapjaikra, amikor 3 éves kislánya egy óvodai jelmezes napon Floyd Martinnak akart öltözni.

Amikor megtudták a helyiek, hogy közeleg az idős postás utolsó munkanapja, szervezkedni kezdtek. Megbeszélték, hogy feldíszítik a postaládáikat, és aztán meghívják a barátjukat egy nagy bulira. Így is lett. Mindenki részt vett az ünneplésben.

Jennifer Brett, az Atlanta Journal-Constitution újságírója végigment Martinnal az 500 házat érintő utolsó munkanapon, és mindezt dokumentálta a Twitteren.

Volt, aki ajándékkal lepte meg

Mások feldíszítették a kerítésüket a tiszteletére

A buliba több mint háromszázan mentek el.

Az egyik lakó pedig indított egy gyűjtést az interneten: 5000 dollárt akart összekalapozni, hogy a postás elutazhasson kicsit pihenni Hawaiira. Jelenleg 25 ezer dollárnál tart az adományozás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik