Élet-Stílus

Öngyilkos lett a férfi, miután kutyáját megölte egy aligátor

Nem tudta feldolgozni a tragédiát.

Egy floridai férfi nem tudta elviselni a gondolatot, hogy szeretett kutyája nélkül éljen tovább. A mentálisan sérült Andrew Epp május 17-én Palmettóban, a Dog Leg Parkban sétáltatta Javát, a barna labradort, az eb elszökött, és a lápos területre tévedt.

És ez sajnos végzetesnek bizonyult: a kutyát halálra sebesítette egy aligátor. Egy szemtanú nem sokkal később látta a csupa vér kutyát Epp vállán.

A mentális zavarokkal küzdő férfi terápiás célból kapta Javát; az eb halálát nem tudta elviselni. Családja azonnal orvosi segítséget kért a férfinak, de – mivel „nem tűnt túgy, hogy Epp kárt tehet magában”, elküldték őket. Augusztusi időpontot kínáltak fel a családnak a következő kontrollra.

Andrew Epp egy nappal kutyája elvesztése után megölte magát. 36 éves volt.

Az aligátort azóta próbálják befogni, egyelőre nem bukkantak a nyomára; a lakosokat táblákkal figyelmeztetik a veszélyre. Egy helyi lapnak nyilatkozó férfi szerint az utóbbi öt évben legalább három kutyát öltek meg aligátorok a környéken.

A család megsegítésére létrehozott adománygyűjtő felületről kiderül, hogy Andrew egyik lánytestvére ötéves korában agydaganatban hunyt el, a férfi – szintén mentálisan zavart – bátyja 2005-ben öngyilkos lett, apjuk pedig tavaly halt meg.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik