Nagyvilág

Hatalmas aligátor várta a nappaliban – videó

Igen, ismét a Harvey hurrikán.

Mi is bemutattuk nemrég azt a videót, amelyen egy férfi puszta kézzel pecázik a saját házában – a Harvey hurrikán által sújtott ingatlanba az áradással beúszott egy nagyobbacska hal is.

Az eset a szörnyű körülmények ellenére vicces volt, legalábbis a családtagok végig hangosan nevettek a teljesen bizarr horgászat közben.

Ennél eggyel kevésbé lehetett vidám az a férfi (Brian Foster), aki amikor pénteken visszatért a Humble településen (Texas) található házába, ezt látta:

twitter.com/pct4constable

Foster úr csak meg akarta nézni, milyen károkat okozott a természeti katasztrófa, és sajnos sok mindenre számíthatott, de arra biztos nem, hogy egy közel 3 méteres aligátor kuksol majd a nappaliban az asztal alatt.

A férfi – mi mást tehetett volna – riasztotta a rendőrséget és a vadvédelmi hatóságokat, akik gondoskodtak arról, hogy az állat visszakerüljön természetes környezetébe.

Fosterék háza a Houston tó mellett található, az aligátor onnan sodródhatott be az épületbe. A hatóságok már napokkal ezelőtt figyelmeztették a lakosságot, hogy az áradás következtében kígyók és aligátorok is megjelenhetnek az utcákon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik