Élet-Stílus

Két évig élt egy motor kormánymarkolattal a hüvelyében, mire orvoshoz ment

Az indiai nő testébe a férje helyezte a tárgyat, egy veszekedés közben. Majd megfenyegette, ne mondja el senkinek.

Az indiai hatóságok letartóztattak egy 35 éves férfit, aki még két évvel ezelőtt egy veszekedés közben motorkerékpár kormánymarkolatot erőszakolt felesége hüvelyébe, majd megtiltotta neki, hogy erről bárkinek is szóljon – jelentette a helyi sajtó. A nő testéből csak a héten operálták ki a több szervét is károsító, 15 centiméter hosszú műanyag tárgyat.

A helyi rendőrség közlése szerint a Madhja Prades államban élő nő vasárnap jelent meg Indore város egyik rendőrkapitányságán, hogy feljelentést tegyen férje ellen. A nő elmondta, hogy az utóbbi hónapokban elviselhetetlen fájdalmakat kezdett el okozni a hüvelyében lévő markolat.

Ekkor elment egy magánkórházba, ahol azonnal meg akarták műteni, de a beavatkozás költségei annyira megrémítették, hogy inkább elszalad. Végül nem bírta tovább elviselni a fájdalmat, és a rendőrségre ment, ahonnan azonnal egy állami kórházba szállították, és végül ott végezték el rajta az operációt.

A kórház sebészeti osztályának vezetője a Times of India című indiai lapnak elmondta, hogy a markolat a nő méhe, húgyhólyagja és vékonybele között akadt meg, és mindhárom szervet megsértette. A nőnek súlyos fertőzése volt, ami átterjedt a méhére, ami végül az orvosoknak el kellett távolítaniuk.

A nő a beszámolók szerint stabil állapotban van, és várhatóan teljesen fel fog gyógyulni, de az legalább egy hónapot vesz majd igénybe. A nőt addig állami gondozók segítik, mert családjából senki sem ment a kórházba, hogy meglátogassa – írta a Times of India.

A férjet még vasárnap letartóztatták. A rendőrség közlése szerint a férj ellen halált okozó testi sértés kísérlete vádjával fognak eljárást indítani, de újabb vádak is elképzelhetőek, miután kihallgatták a nőt.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik