Élet-Stílus

Hatalmas, százméteres rejtélyes péniszek jelentek meg melbourne-i parkokban

Senki sem tudja, kinek köszönhetőek az egyszerű műalkotások.

Legalább három sportpályán is óriási péniszrajzok jelentek meg az ausztráliai Melbourne városában – jelentette a helyi sajtó. Az első hármat a Reddit egyik felhasználója fedezte fel a Google Earth felvételein. A TW Blake parkban talált rajzok között van a legnagyobb, egy nagyjából 122 méter hosszú, és 20 méter széles darab.

Fotó: Google Earth

Aztán a Broadsheet című ausztrál lap másik két parkban is talált a gyepbe vágott péniszeket. A nagyobbak közül kettő majdnem eléri a száz métert. A rajzok alapján úgy tűnik, hogy mindegyiket ugyanazok készítették, egy folytonos vonallal rajzolva fel a szimbólumot.

Fotó: Google Earth

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kinek köszönhetőek az egyszerű műalkotások, amelyek feltehetően valamikor az előző év végén jelenhettek meg a melbourne-i parkokban.

A helyi önkormányzat elítélte „ezt a felelőtlen vandalizmust”, közölve, hogy ez „nem egy olcsó poén”. Az alkotások eltüntetése ugyanis közlésük szerint „bonyolult, költséges és időigényes” munka lesz, és az arra szánt pénzt sokkal hasznosabb dolgokra is el tudnák költeni.

Az önkormányzat azt nem árulta el, hogy milyen módszerrel készültek a rajzok, mert attól tartanak, csak újabbak jelennének meg mindenhol, ha ezt közzétennék.

Flightradar (flightradar, )
A világ legnagyobb péniszét rajzolta egy pilóta
Egy kis magángép feltehetően infantilis pilótája egy 30 kilométeres péniszt rajzolt Florida felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik