Élet-Stílus

Örökbe fogadták a hős kóbor kutyát, aki megmentette egy kislány életét

Az udvaron játszott a három éves Aurora Bentley, amikor ház mögötti erdőből előbukkant egy megvadult és kóbor kutya és vicsorogva elindult a kislány felé. A tennessee-i Knoxville-ben élő gyerek anyja, Sima Bentley halálra váltan nézte a jelenetet, de még mielőtt bármi tehetett volna, egy másik kutya rohant át az udvaron, majd a támadó és a kislány közé állt – írja egy helyi tévécsatornára hivatkozva a brit Metro.

A vad kutya a újonnan érkezőt támadta meg Aurora helyett, akit az anyja azonnal bevitt a házba. A hős kutya komoly sérüléseket szedett össze a másikkal vívott harcban, a család ezért állatorvoshoz vitte, ahonnan egy állatmenhelyre került. A fekete-fehér bundája miatt Oreo névre keresztelt kutya hamarosan bekerült az örökbe fogadható állatok közé.

Aurora családja, bár soha sem akartak kutyát, gondolkodás nélkül befogadták a kislány megmentőjét. Sima azt mondja, Oreo igazi elkényeztetett kutyus lesz náluk, azt tehet, amit csak akar, ágyban alszik majd, és magukkal viszik mindenhová, ahová mennek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik