Élet-Stílus

Egy ütéssel megalázta kicsiny ellenfele az arrogáns nagydarab konditermes edzőt

Azt hitte, könnyű dolga lesz az alacsony, vékony férfival, de nagyot tévedt.

Azt kapta, amit megérdemelt.

Ez volt az általános vélemény a kínai közösségi oldalakon, ahol a héten kezdett el terjedni egy videó, amin egy konditermes edző jól megérdemelt megalázását lehet látni. A South China Morning Post című lap cikke szerint az eset az előző hónapban történt, és azzal kezdődött, hogy a kisebb férfi véletlenül nekiütközött az edzőnek.

A sokkal nagyobb darab, fitneszcuccba öltözött edző ezt nagyon nem vette jó néven, és úgy döntött, megleckézteti a másikat. A videón látni, ahogy nagyon keményen áll elé, és „mit képzelsz magadról” testtartásban magyaráz neki, majd pofon vágja.

A másik férfi ekkor megpróbál elmenni, de az edző utána megy, és a nyakánál fogva magához rántja, és tovább magyaráz neki. A látszólag megfélemlített férfi ekkor döntött úgy, hogy véget vet az egésznek. És ezt egyetlen egy ütéssel sikerült is megoldania.

A Post cikke szerint a kínai közösségi oldalakon nem győzték dicsérni a nagydarab kötözködőt kiütő férfit, amiért jól megalázta a túlságosan is magabiztos, agresszív férfit. Aki remélhetőleg örök életére megtanulta, vigyázzon arra, kibe köt bele.

Kiütötte a nagypapakorú férfi a belekötő fiatalt – videó
Azt gondolhatta, könnyű dolga lesz az idős férfival, de nagyot tévedett. Csak egy ütés kellett, és már a földön is feküdt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik