Élet-Stílus

Szexin nyögdécselt a Playboy-nyuszi, majd beleharapott a rendőrbe

Megúszta a börtönt a hatóság elleni erőszakkal megvádolt Siobhan Tedder, 26 éves Playboy-lány, aki részegen beleharapott egy rendőrbe, egy másikba pedig belerúgott – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Tedder maga hívott rendőrt a hammersmithi lakásához, március 2-án hajnalban.

Azt mondta, hogy megtámadták, de amikor a rendőrök a helyszínre értek, kiderült, hogy csak nem tud bemenni a bezárt lakásba, aminek az egyik ablaka be volt törve.

Rendőrök szerint a nő erősen ittas volt, kissé habzott a szája, hangos volt, és agresszív. Elmondták neki, hogy biztonsági okokból be fogják fedni a törött ablakot, ennek a díját pedig ki fogják számlázni neki. Tedder ekkor szidalmazni kezdete a rendőröket, akik közölték vele, hogy ha nem nyugszik meg, le fogják tartóztatni.

A nő kiabálni kezdett, hogy akkor tartóztassák le, mire megbilincselték. Ekkor elkezdett szexisen nyögdécselni, miközben azt kiabálta, hogy molesztálják.

Aztán rugdosódott, majd amikor emiatt a talajra fektették megharapta az egyik rendőrt.

A bíróságon a nő bocsánatot kért azt mondta, nagyon sajnálja a történteket. Az incidens miatt kirúgták abból az exkluzív Playboy-klubból, ahol pincérnőként dolgozott, ezért most munkanélküli. A bíró nem küldte börtönbe Teddert, helyette 12 havi próbaidőre bocsátotta.

A nőnek részt kell vennie egy 20 napos rehabilitációs programban, és négy héten át, este 9 és reggel 7 óra között nem hagyhatja el a lakását. Mellékbüntetésként 150 font (kb. 55 ezer forint) kártérítést kell fizetnie a megharapott rendőrnek, és meg kell fizetnie 170 font (kb. 63 ezer forint) perköltséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik