Élet-Stílus

Meghalt a férfi, aki a légiutas-kísérővel töröltette ki a fenekét

Értesíteni akarták, hogy nem repülhet.

Meghalt az a férfi, aki januárban lett ismert világszerte, miután egy repülőjáraton kitöröltette a fenekét a légiutas-kísérővel.

Mint azt annak idején mi is megírtuk, a tajvani gépen tartózkodó ismeretlen nevű utas először megkérte a stewardesseket, hogy húzzák le az alsónadrágját, mert egyedül képtelen erre, majd azt akarta, hogy hagyják nyitva a vécéajtót, mert nem kap rendesen levegőt, végül fenéktörlést igényelt, és miközben végrehajtották a kérését, kéjesen nyögdécselt, és újabb törléseket követelt, kérve, hogy a törlés legyen „mélyebben, mélyebb”.

A VICE információi szerint az említett furcsa utas már nincs az élők sorában. A szomorú hírre úgy derült fény, hogy a légitársaság az ügyvédjén keresztül fel akarta venni a férfival a kapcsolatot, hogy közöljék vele, hogy San Franciscóba foglalt utazását nem áll módjukban engedélyezni, mivel ki van tiltva az EVA Air járatairól. Mint kiderült, egykori utasuk márciusban, thaiföldi vakációja közben elhunyt.

A túlsúlyos, kerekesszékhez kötött férfinak nem az említett januári volt az egyetlen botrányos utazása az EVA Air-rel: egy repülőút során a légiutas-kísérőkkel akarta letöröltetni a foltot, amit az üdítő hagyott a pénisze környékén, egy másik gépen a nadrágjába vizelt, egy harmadikon pedig szándékosan az ülésre kakált.

 

Kiemelt fotó: Gerry Stegmeier / Wikipedia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik