Élet-Stílus

Két napon át röpködött egy idős férfi, hogy légiutas-kísérő lányával tölthesse a karácsonyt

Igazi, szívmelengető, karácsonyi történetbe botlott az ohiói Mike Levy, amikor december 24-én a családjához utazott ünnepelni. A férfi a Delta egyik belföldi járatán, egy idősebb úr, Hal Vaughan mellett ült, akivel szóba elegyedtek. Az idős férfi elmesélte Levynek, hogy 24-én, és 25-én, egész nap ide-oda röpköd az országban, mert csak így tudta megoldani, hogy légiutas-kísérő lányával tölthesse a karácsonyt, akinek dolgoznia kellett – írja a CBS.

Levyt annyira meghatotta a történet, hogy készített egy közös képet az apával, és megosztotta történetet a Facebookon. A bejegyzés néhány nap alatt közel 200 ezer reakciót és több mint 38 ezer megosztást kapott.

A posztot a légiutas-kísérő lány, Pierce T. Vaughan is megosztotta és hozzátett néhány információt a történethez. Az apja először használta a légitársaság dolgozóinak, illetve családtagjaiknak szóló kedvezményt. Hal hat repülőutat teljesített, az utolsót, Floridából Michiganbe első osztályon. Ezen a járaton szólt a jegye a vírusposztot jegyző Mike Levy mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik