Élet-Stílus

Áruházi kukákból eteti babáját az amerikai pár

Nem csak a spórolás vezérli őket.

Chelsey Fleming és barátja, Johnny éjszakánként áruházak szeméttárolóinál tűnik fel. A fiatal georgiai pár olyankor megy beszerzőkörútra, amikor más már alszik. A 25 éves nő és párja a nagy üzletek kukáiból válogatja ki azokat az élelmiszereket, amiket még elfogyaszthatónak ítél maguk és kisfiuk, a nyolc hónapos Griffin számára.

Chelsey-ék nem nélkülözők, csak szeretnek spórolni – elmondásuk szerint havonta 150 dollárt (42 ezer forint) takarítanak meg a guberálással. Az ételbeszerzés különös formáját fiuk születése óta vezették be.

A fiatal szülők szerint botrányos, hogy Amerikában ekkora mennyiségű – potenciálisan felhasználható – élelmiszert dobnak ki a nagy cégek, ezért a spórolás mellett az is fontos számukra, hogy felhívják a figyelmet erre a problémára. Szerintük minél több családnak kellene követnie a példájukat.

A Sun brit bulvárlap cikkéből kiderül: akadnak, akik fintorognak, amikor Chelsey és Johnny mesél a beszerzési forrásukról, ugyanakkor sokan támogatásukról biztosítják őket.

A georgiai fiatalok nemcsak az élelmiszer-ellátást biztosítják a szemetesekből, hanem a karácsonyi ajándékokat is, sőt a kukákban talált piperecikkeket olykor el is adják a rokonoknak, ismerősöknek.

Közzétette: Johnny Pinette – 2018. szeptember 29., szombat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik