Élet-Stílus

Sikítva nézi a feleség, ahogy férjét megharapja egy oroszlán

A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Pieter Nortje és felesége, Ilze a 10. házassági évfordulójukat ünnepelte a hétvégén, és ezt a tényt most már az egész világ megtudhatta, miután a férfit súlyosan megsebesítette egy oroszlán.

Április 7-én a dél-afrikai Virginia városában található Tikwe River Lodge-nál a párnak lehetősége akadt részt venni egy vezetett túrán, ahol oroszlánokat is nézhettek.

Fontos hangsúlyozni, hogy nézhettek, ugyanis Pieter Nortje úgy érezte, jó ötlet megsimogatni az oroszlánokat. Benyúlt a kerítésen, és kedvesen cirógatni kezdte a nagymacskákat. Az első állat után úgy tűnt, nem volt rossz ötlet, de aztán jött a második.

Pieter Nortje vérmérgezést kapott, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A Mirror brit bulvárlap szerint a helyen már hatodik éve vezetnek túrákat, de még soha senki nem sérült meg. Az illetékes cég képviselője jelezte, hogy a parkban mindenütt táblák figyelmeztetnek arra, hogy tilos az állatokat megérinteni.

Egy szakértő szerint a férfinak óriási szerencséje van, hogy az oroszlán nem volt éhes, és hogy társai nem csatlakoztak, amikor marcangolni kezdte a férfi karját.

 

Nézők videóra vették, ahogy rátámad az oroszlán az idomárra
Egyiptomi cirkuszos sérült meg egy ukrajnai műsor közben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik