Élet-Stílus

Nézők videóra vették, ahogy rátámad az oroszlán az idomárra

Egyiptomi cirkuszos sérült meg egy ukrajnai műsor közben.

Az alább látható videó az I Love Lugansk Instagram-oldalra került ki március 24-én. A csatorna szerkesztője Edgard Zapasnij, a Nagy Moszkvai Állami Cirkusz igazgatója posztját osztotta meg, aki azt írja, az idióta kommentelők miatt eleinte nem akarta publikálni a felvételt, végül mégis megosztotta.

A nézők által rögzített képeken azokat a pillanatokat láthatjuk, amint egy luhanszki cirkuszban egy oroszlán rátámad egyiptomi származású idomárjára, Hamada Koutára. Nézzük a videót (a megtekintés csak erős idegzetűeknek ajánlott), majd pedig következzenek a cirkuszigazgató gondolatai a látottakról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

👨‍👩‍👧ЛУГАНСКИЙ ПАБЛИК (@i_love_lugansk) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2019, időpont: 11:22 (PDT időzóna szerint)


Zapasnij azt írja, ilyesmi előfordul a szakmában.

Az idomár megsérült a kezén, a lábán és a hátán, de aztán másnap már ismét fellépett ugyanezzel az oroszlánnal.

A sérült, Hamada Kouta is nyilatkozott az ügyben, saját magát okolja a történtekért: elmondása szerint mindig kell időt adni az oroszlánoknak, hogy megszokjanak egy-egy új helyszínt, most azonban erre nem volt lehetőség. Az állat félt, és ezért támadott. Hogy az idomárnak nem lett komoly baja, az az Instagram-oldaláról is kiderül:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Хамада Кута (@hamadakoutaofficial) által megosztott bejegyzés, Márc 27., 2019, időpont: 1:43 (PDT időzóna szerint)

Két évvel ezelőtt arról írtak a lapok, hogy egy másik ukrajnai helyszínen vettek fel hasonló jeleneteket; mi kiderítettük, hogy az eredeti videó 2011-es, de persze a látvány súlyosságán ez mit sem változtat:

Oroszlánok támadtak az idomárra előadás közben
Rettenetes pillanatok a cirkuszban. Valamelyikben. Valamikor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik