Élet-Stílus

Mintha mindenét elvesztette volna, pedig csak az Instagramját törölték

Nem akar elmenni dolgozni, így most teljesen kétségbe van esve az amerikai lány.

Mintha mindene odalenne, úgy zokog a kamera előtt Jessy Taylor, egy  100 ezres követőtáborral rendelkező amerikai Instagram-felhasználó, akinek tisztázatlan okokból törölték a fiókját a közösségi oldalról.

Egyéb felület híján a YouTube-ra töltött fel egy videót, amiben egyrészt könyörög az embereknek, hogy ne jelentsék a profilját, másrészt egy hihetetlen őszinteségi roham közepette elmondja, hogy tönkre fog menni az élete, ha nem kapja vissza az oldalát.

Mindenkit meg szeretnék kérni, hogy kétszer is gondolja meg, hogy jelenti-e a fiókomat, mert tönkre fog menni az életem. Az összes pénzemet online szereztem és nem akarom elveszíteni.

Az erős kezdés után arról beszél, hogy azok az emberek, akik jelentgetik, azt akarják, hogy padlóra kerüljön és olyan legyen mint ők, akik napi nyolc órát dolgoznak egy munkahelyen. De ő nem akarja ezt csinálni.

Régen a Mekiben dolgoztam, még mielőtt belekezdtem volna az Instagramba és a Youtube-ba, mielőtt lett volna 100 ezer követőm, mielőtt a világon mindenem meg lett volna,  egy igazi vesztes voltam.  Nem mondom azt, hogy a Mekiben dolgozni katasztrófa, de nem akarom újra azt az életet.

Elmondása szerint semmiféle képesítéssel nem rendelkezik, ezért még ha akarna, akkor sem tudna semmilyen hétköznapi munkát elvállalni a jövőben, és egyetemre sem tudna elmenni, mert nem lenne miből fedezni a tandíjat.

Annyira rohadtul keményen megdolgoztam azért, hogy elérjek oda, ahol most vagyok, és  annyira szörnyű, hogy mindenem odalett egy pillanat alatt.

Időközben elunhatta a tétlenséget, mert a napokban egy új profillal tűnt fel az Instagramon, de eddig a korábbi tábornak csak töredéke talált vissza hozzá, jelenleg alig több, mint kétezren követik.

 

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik