Élet-Stílus

Megdöbbentő, hogyan szerzett pénzt anya és lánya egy rakás plasztikai műtétre

Nem itt kell keresni az év anyukáját.

Georgina Clarke és lánya, Kayla Morris egy  anya-lánya páros az angol Rugbyből,  és akár teljesen átlagosak is lehetnének, ha ketten együtt nem költöttek volna el már legalább 60 ezer fontot különböző plasztikai beavatkozásokra.

A LADbible írása szerint az egész őrület nagyjából hat éve kezdődött, mikor Kayla először kés alá fekdüt. Egy tévés interjúban azt mondta erről,

ha nem vagy boldog azzal, amid van, de van pénzed arra, hogy ezen változtass, akkor tedd meg.

Ebben persze nincs semmi rendkívüli, naponta nők és férfiak százain hajtanak végre különböző szépészeti beavatkozásokat, az viszont igazán meghökkentő, ahogy a páros a pénzt próbálta előteremteni a műtétekre.

Az akkor 18 éves Kayla ugyanis összejött egy az ötvenes éveiben járó sugar daddyvel. Mikor erről Georgina tudomást szerzett, nem tiltotta el a lányát a férfitól, mégcsak féltékeny sem lett rá, hanem arra bíztatta, hogy nyugodtan járjon el vele és feküdjenek le, mert így könnyen előteremthetik a pénzt a műtétekre.

Az interjút készítő Jeremy Kyle egy ponton neki is szegezi a kérdést a nőnek, hogy

mégis milyen anya az, aki engedi a 18 éves lányának, hogy egy jóval öregebb férfival szexeljen azért, hogy cserébe pénzt kapjanak holmi plasztikai műtétekre.

Bár fel lehetett rá készülve, Georgina nem tudott érdemi válasszal szolgálni, de később kinyögte, hogy egy szemétnek érezte magát emiatt. Korábban viszont még úgy nyilatkozott, hogy mikor a lánya először felvetette, hogy megcsináltatná a melleit és a száját, nagyon büszke volt rá, mert azt akarta, hogy ilyen ember legyen belőle.

Kayla egyébként ma már 23 éves és elmondása szerint hátat fordított a korábbi életvitelének és a műtéteknek is, a jövőben pedig szeretne a jelenleginél természetesebben kinézni.

 

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik