Élet-Stílus

Egy üzletvezető elárulta, hogyan rendelhetünk a McDonald’s titkos menüiből

Azt nem tudjuk, hogy a magyar Mekikben is lehetséges ezeknek a rendelése, de egy nagy-britanniai gyorsétterem üzletvezetője elmondta, hogyan rendelhetünk a McDonald’s „titkos menüjéről”.

Minden szendvicsünknél külön kérésre hozzáadnak, elvesznek vagy módosíthatnak összetevőket. Ezek az úgynevezett »grill rendelések«

– kezdte üzenetét az üzletmenedzser egy Redditen feltett kérdésre válaszolva.

A titkos menü tételeit hivatalosan senki sem fejlesztette ki a McDonald’s-nál, ez csak egy véletlenszerű személyi útmutató a hamburgerekhez, amivel valószínűleg meghekkelhetjük a McDonald’s-ot.

Vannak az ilyen szendvicseknek neveik is (Land, Sea and Air Burger vagy a McGangBang), de az étterem személyzete nem feltétlen ismeri, jobb, ha elmagyarázod, mit szeretnél, és fizetned is kell egy kis pluszt.

A Mirror újságírója ki is próbálta, de nem ment olyan könnyen, mint a menedzser írta, nagy nehezen sikerült megrendelnie ezeket a menüket, miután az eladó megbeszélte az üzletvezetővel és a kollégáival.

Land Sea and Air Burger

Egy marhahamburger (Land, azaz föld) egy Filet-O-Fish-sel (Sea, azaz tenger) és egy McChickennel (Air, vagyis levegő, bár a csirkák sokat nem repülnek). Ez volt az újságíró szerint a legjobb, bár időbe telt, míg hozzászoktak az ízlelőbimbói. Egy kicsit száraz. 10-ből 8-asra értékelte.

Big McChicken

Egy Big Mac, csak a bucit McChicken-es húsokkal pótolják. Annak ajánlja az újságíró, aki szereti a McChickent, csak kevesli benne a húst. Úgy lehet rendelni, hogy két McChickent kérünk buci nélkül. 10-ből hét pontot adtak rá.

Monster Mac

Négy  normál Big Mac, de csak az egyikhez kérték a buci tetejét.

Azt írja, borzalmas.

Mindaz, amit érzel, az hús, és még több hús.

Ráadásul a szósztól és salátától teljesen szétcsúszik. Tízből hármasra értékelték.

McGangBang

Egy dupla sajtburger egy McChickennel.

Ez nem is olyan rossz, bár kicsit fura, hogy a burgerszósz és a majonézt összefolyik. 10-ből hatot kapott.

Aztán vannak olyanok is, amiket nem próbált ki az újságíró.

Mc10.35am

Kéréséhez –ahogy a neve is mutatja – nagyon jól kell időzíteni. Az Egyesült Államokban 10:30-ig lehet rendelni reggeli menüt, amihez még adnak 5 perc átfutási időt. Így, ebben az öt percben a nappali ételekből és a reggeliekkből is választhatnak.

A Mc10.35am egy tojásos McMuffin és a dupla sajtburger nászából születik meg.

Nápolyi Shake

Egyszerre csokis, vaníliás és epres shake, szépen egymásra rétegezve. Ha nem lehet egyszerre kérni, akkor külön-külön, haverokkal összeállva lehet megvenni, majd szétönteni.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik