Élet-Stílus

Véletlenül elgázolta a szomszéd csirkéjét egy hatéves fiú, erre kórházba vitte, hogy mentsék meg

Még kicsi zsebpénzét is magával vitte, hátha az segít.

Futótűzként terjedt a közösségi oldalakon, majd az indiai sajtóban egy hatéves kisfiú története, aki miután kerékpárjával véletlenül elgázolta a szomszédja egyik kiscsirkéjét, kórházba vitte az állatot, hogy mentsék meg az életét.

A Sairang városában élő Derek C Lalchhanhima még kicsi zsebpénzét is magával vitte, hogy az orvosok biztosan segítsenek az állaton. A fiúról az egyik nővér készített fényképet, ahogy egyik kezében a tíz rúpiával, a másikban a csirkével áll szomorú arccal a kórházban.

A képet a fiú apjának egyik barátja, Sanga Says osztotta meg a Facebook-oldalán, ahol hatalmas sikert aratott: e cikk írásakor már több mint 90 ezer megosztás volt rajta, és majdnem 140 ezer reakció.

As per Reports: This young boy from Sairang, Mizoram, accidentally ran over his neighbour's chicken. He took the…

Közzétette: Sanga Says – 2019. április 2., kedd

A férfi a helyi sajtónak elmondta, a kisfiú először haza ment a halálra gázolt csirkével, kérve szüleit, hogy vigyék kórházba.

Nem tudta, hogy a csirke meghalt, és könyörgött szüleinek, hogy vigyék kórházba. Az apja mondta neki, hogy vigye el ő, amit meg is tett, tíz rúpiával

– mondta Sanga az NDTV indiai televíziónak.

A kórházból azonban hazaküldték, de a síró fiú nem hagyta annyiban, és vissza akart menni a kórházban, csak már 100 rúpiával.

Ekkor szülei kénytelenek voltak elmagyarázni neki, hogy a kiscsirke meghalt, és a kórházban már nem tudnak tenni érte semmit.

A kisfiú tette nem csak a közösségi oldalakon hatotta meg az embereket. Iskolája pár nappal később kitüntette.

I guess by now you all know who this adorable kid is.Derek C Lalchhanhima (age 6) is being honoured by his school and…

Közzétette: Sanga Says – 2019. április 4., csütörtök

A kisfiú apja, a rendőrként dolgozó Dhiraj Chhetri elmondta, meglepte, hogy gyermeke tényleg bevitte a csirkét a kórházba. Majd hozzátette:

Mindig is kivételes gyerek volt.

A kiemelt képen Derek C Lalchhanhima. Fotó: Facebook/Sanga Says

Ajánlott videó

Olvasói sztorik