Élet-Stílus

Szemhéj, fülcimpa, köldök: ezeknek mind szerepe volt abban, hogy dobta a pasiját

A 43 éves író, Nilufer Atik a 30-as évei elején járt, mikor megismerte Robint, jó humora volt, charme-os, magas és jó felépítésű, masszírozni és főzni is tudott, pont olyan volt, mint amilyen férfit keresett. Könnyű volt vele beszédbe elegyedni, nem játszotta meg magát és jó kapcsolatot ápolt a családjával, ami szintén nem volt utolsó szempont – írta a Sun oldalán Atik.

Nem lett közöttük azonnal kapcsolat, inkább barátok lettek, de Robin (nem ez a valós neve a férfinek) mindig nagyon figyelmes volt. Amikor pedig Atik összebalhézott a lakótársaival, a 20 perccel arrébb lakó Robint kérdezte meg, befogadná-e pár napra. A férfi igent mondott, bár pont rosszkor lépett be a nő, ugyanis éppen pókerpartit rendezett pár barátjával. A férfi azonban sörrel kínálta, és felajánlotta, hogy csatlakozzon hozzájuk. Atik ekkor jött rá igazán, többet szeretne barátságnál.

Robin, mikor a haverok elmentek, azt mondta Atiknak, hogy aludjon csak az ágyában, ő meg majd a kanapét használja, mire a nő mondta, hogy ez így nem lehet, akkor aludjanak mindketten az ágyban.

Ne aggódj, nem ugrok rád

– viccelődött a nő. Mire azt a választ kapta:

Nem bánnám, ha megtennéd. Sőt, igazából szeretném.

Atik megcsókolta a férfit, „igazán jól csókolózik”, lerántották egymás pizsamáját, nagyon fellelkesültek, de aztán a nő lefagyott.

„Minden oké?”  – kérdezte Robin, miközben a nő fülét szaglászta.

„Igen, csak egy kicsit szégyenlős vagyok”, felelte Atik, de aztán kiderült, Robin csak a csókolózásban volt jó. A férfi, ahogy átvette a kezdeményezést, elkezdte nyalni a nő kezeit, körkörösen a könyöke felé. A nő azt gondolta, ez biztos csak valami olyan, amit a férfi előző partnere szeretett, így próbált ezen túllendülni. Aztán a hüvelykujját kezdte el nyaldosni, szopogatni, ami  aztán már sok volt, de aztán a melleit , amire Atkin megint azt gondolta, na, akkor most már minden rendben lesz.

De nem lett, ez akkor derült ki, mikor

elkezdte mindkét fülcimpáját egyszerre masszírozni.

Robin megkérdezte, ezt szereti-e Atkin, mire azt hazudta, hogy igen. Majd utána jött a fekete leves: a férfi lehúzta a boxerét, és kiderült mikropénisze van, úgy 7 centi állva. Ami alapvetően még nem is lett volna olyan óriási baj, de nem is igen tudta használni.

Mikor először a hasamhoz dörzsölte, azt hittem csak elrontotta az indulást. Aztán rájöttem, ő igazából a köldökömhöz dörgölőzik. Szándékosan.

Robin azt hitte, hogy Atkin azért harap a párnába, mert orgazmusa van, pedig csak a nevetését fojtotta el így. Három percig tartott a férfinek az egész, aztán lefordult Atkinről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nilufer Atik (@nilufera5) által megosztott bejegyzés, Dec 18., 2015, időpont: 3:40 (PST időzóna szerint)

A nő nem akarta ezt az egészet elhinni, azt gondolta, talán csak az első alkalom volt ilyen béna, de nem, a második alkalom is, „ha nem rosszabb”.

Ekkor még a szemhéjaimat is nyaldosta.

„Mikor harmadszorra is ez volt, eldöntöttem, hogy itt a vége. Pedig a szexen kívül Robin tökéletes volt.”

Atkin végül azzal hagyta ott, hogy még nem áll készen egy kapcsolatra, nem merte elmondani a férfinek az igazságot.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik