Élet-Stílus

Az erkély szélén sétáltatták a gyereküket, mindezt a hetedik emeleten

Egyszerre rémisztő és megdöbbentő a jelenet, amit egy argentin lakótelepen vettek videóra.

Minden szülő számára csodálatos örömet jelent, mikor a gyereke járni tanul, amióta pedig széles körben elterjedtek a mobiltelefonok, minden anyuka és apuka készülékében lapul legalább egy olyan felvétel, ahol nyomon követhetőek a csemeték próbálkozásai.

Ezt a részét gondolta túl egy kicsit egy argentin pár a Buenos Aires-i El Caballitóban, a Daily Mail közlése szerint ugyanis a egy hetedik emeleti lakás erkélyének szegélyére állították fel a kislányukat és sétáltatták végig rajta.

Az apa közben megy a gyerek mellett és fogja a kezét, közben az édesanya lelkesen videózza a párost. Van azonban egy pillanat, mikor midkét szülő egyszerre néz fel – talán pont a riadt felsőszomszédra, aki szemtanúja lehetett az egésznek –, tekintetükkel elhagyják a kislányt, aki ennek ellenére lelkesen sétál tovább a szegélyen.

A szemközti házból készített videó felkerült az internetre, amire a helyi hatóságok is rátaláltak, nem sokkal később pedig ki is mentek a páros lakására. A La Nación című helyi lap információi szerint bár a videón nem látszik, valójában a szülők ellátták az erkélyt egy biztonsági hálóval, ami meggátolta volna, hogy a kislány leessen. Ezt támaszthatja alá az, hogy bár az ügyet továbbadták a gyermekjóléti szerveknek, a pár ellen nem indítottak semmilyen eljárást.

 

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik