Élet-Stílus

Kivágatta a fülkagylóját egy ausztrál férfi, most sokkal jobban hall

Mikor már azt hinnénk, minden láttunk, jön egy férfi, aki újraértelmezi a fültágító fogalmát.

Régóta tudjuk már, hogy az emberi hülyeség – vagy zsenialitás, kinek hogy tetszik – nem ismer határokat. Tapasztaltuk ezt akkor, mikor jöttek az emberi bőr magassarkúk, vagy a legendás Crocs papucsok szintén magassarkús változata, hogy a vaginaparókáról már ne is beszéljünk. Ezek a próbálkozások azonban mind eltörpülnek amellett, amit egy ausztrál férfi valósított meg nemrégiban.

A Metro számolt be róla, hogy a csak Charles néven emlegetett férfi azzal sokkolta a világot, hogy kivágatta a fülkagylói belsejét.

Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy egy egyszerű beavatkozással eltávolítják a kagyló porcos részeit, ezáltal a fülön keletkezik egy igen nagy és látványos lyuk, aminek a funkciója egyelőre kimerül az emberek megbotránkoztatásában, de nem csodálkoznánk, ha hamarosan erre is építenének valamilylen trendet.

A beavatkozást Chai Mobert testmódosító mester végezte el, a képet is ő töltötte fel a Facebook-oldalára.

Fresh #conchremoval on @charlesvbentley who traveled around the world from Australia to have this procedure performed by…

Közzétette: Chai At CALM – Body Modification Practitioner – 2019. március 15., péntek

Mobert tagadta, hogy a beavatkozástól bárki megsüketülne, de abban egyetértett, hogy egy ilyen változtatás igenis befolyásolhatja az alanyok hallását, de ez személyenként eltérő lehet.

Az első hetekben bizonyára furcsa lehet az új helyzet, de a test és a tudat hamarosan hozzászokik, és egy idő után azt is észre lehet venni, hogy a hátulról érkező hangokat csak még jobban halljuk.

Mobert lelkesedését a kommentelők sokkal kevésbé osztották, bár vannak, akiknek tetszik az új, merész irányzat, a legtöbben értetlenül állnak a dolog előtt.

Sokan azt kifogásolják, hogy orvosi szempontból egy tökéletesen felesleges beavatkozásról van szó, és nem tartják éppen szerencsésnek azt a kampányt sem, hogy ilyen füllel javulni fog az ember hallása.

 

Kiemelt kép: Wikipedia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik