Élet-Stílus

Vasvári Vivien elmondta, hogy miért mutatta meg szülős videóját

Hétfő este egészen megdöbbentő poszttal jelentkezett Vasvári Vivien. A luxusfeleség megosztotta a világgal a videót, amin megszüli második gyerekét, Edwárdot.

Másnap reggel az RTL Klub műsorában beszélt arról, hogy követői milyen pozitívan fogadták a fevételt és azt is elmondta, hogy mi volt a célja azzal, hogy mindenkinek megmutatta élete egyik legintimebb pillanatát.

Rengetegen félnek a természetes szüléstől. Csak azt hallom az ismerőseim körében is, hogy mennyire félnek és lehet, hogy jobb a programozott császár. Miközben nem biztos hogy az a jó. Nem véletlenül van az, hogy a gyereknek át kell mennie a csatornán, nagyon sok anyai hormont kap akkor. Nyilván az más, ha valaki azért szül császárral, mert vannak problémák, de ha nincs és meg se próbálja az anyuka, hogy megküzdjön a gyerekért, hogy világra tudja hozni, az számomra önző dolog

– mondta a Reggeliben Vasvári, aki azt is hozzátette, hogy már sok, szülés előtt álló ismerősét sikerült meggyőznie arról, hogy természetes úton szüljenek, ha egy mód van rá.

Kiemelt kép: Instagram/@vasvarivivien

Ajánlott videó

Olvasói sztorik