Élet-Stílus

Megvették a bútorokat, amelyeket állítólag egy gonosz lélek szállt meg, azóta egy nyugodt éjszakájuk sem volt

Az amerikai Fox News számol be arról a nem mindennapi történetről, amelynek a főszereplői két berendezési tárgy, egészen pontosan egy ágy és egy kredenc, amelyeket állatólag megszállt egy gonosz lélek. Elizabeth Brady, az áruház vezetője elmondta, hogy már a második tulajdonos hozza vissza a bútorokat, bizonyos problémák miatt. A legtöbben nem hisznek az efféle dolgokbanm sokan csak két szép, klasszikus bútort látnak, amikért nem kell teljes árat fizetni.

A második visszahozatal után a boltban úgy döntöttek, hogy előre felhívják a vásárlók figyelmét, hogy a bútorokat valószínűleg megszállta az ördög, így mindenki csak a saját felelősségére vásárolja meg azokat. 

Azt persze nem lehet tudni, hogy valóban az ördög szállta-e meg az ágyat és a szekrényt, de az biztos, hogy a családok mindig ugyanarra panaszkodtak: visszatérő rémálmokkal voltak kénytelenek megküzdeni, amíg a tárgyak közelében aludtak és a lakásban élő állítok idegesebbek, feszültebbek voltak, amikor az ágyon, vagy mellette tartózkodtak.

Az elátkozott tárgyaknak egyelőre nincs új gazdája, de lehet, ezután senki nem akarja őket elvinni majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik